Power Split 370H - lille, kompakt og billig brændekløver

power-split-370h

Power Split 370H er en lille og praktik brændekløver til en rigtig fornuftig pris.
Dette er en af de billigste elektriske brændekløvere på markedet, og er et godt valg hvis du søger en lille kompakt elektrisk brændekløver der ikke fylder så meget i redskabsrummet, og ikke har behov for at kløve store stykker brænde.
For at give brugeren en bedre sikkerhed er denne brændekløver er to håndsbetjent. Det betyder for at starte brændekløveren skal et håndtag berøres imens der holdes en knap inde.
Denne brændekløver har et tryk på 4 tons og en kløvelængde på max 37 cm.
Power Split 370H brændekløveren kløver vandret / horisontalt og har en vægt på 39kg.
Kløvetiden frem er på 9,6 sek og 5,5 sek tilbage.
Power Split 379H brændekløveren har en effekt på 1500W og kræver min. 10 amp. tilslutning.
For at opnå en bedre ergonomisk arbejdsstilling med denne brændekløver kan det anbefales at anskaffe sig et bord at stille brændekløveres på, så den kommer op i en behagelig arbejdshøjde.

 

 

Køb brændekløveren her!

Pris 1.595,-

 

Brugt brændekløver

Leder du efter en brugt brændekløver, kan det være en god ide at tage et kig på den blå avis eller gul og gratis, hvor du ofte kan spare en del i forhold tril prisen på en ny brændekløver. Ulempen ved en brugt brændekløver er at garantien ofte er udløbet, og hvis den går i stykker dagen efter du har købt den, er pengene somregel tabt.

Udlejning af brændekløver

Har du kun brug for en brændekløver et par gange om året kan det godt betale sig at undersøge priserne for leje af en brændekløver. I vores artikel om udlejning af brændekløvere kan du læse mere mere om leje af brændekløvere og hvor du har mulighed for at leje en brændekløver. Klik her for at komme til aftiklen

Copyright 2011 Brændekløvere | Power Split 370H brændekløver fra Texas A/S. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons