Power Split 600H m/ben - Stærk og billig brændekløver

power-split-600h-mben brændekløver fra texas

Powersplit 600H er Texas topmodel inden for vandrette brændekløvere.
Brændekløveren er ideel for dig der søger en elektrisk brændekløver der kan klare at kløve brænde i en lidt større størrelse en dens lillebror Power split 520H.

Brændekløveren er som med resten af Texas sortiment inden for brændekløvere 2 håndsbetjent, for at øge din sikkerhed.
Derudover leveres brændekløveren med et sæt forben der gør det muligt at få brændekløveren op i en god arbejdshøjde. Hvis du ikke altid har behov for ben på brændekløveren, kan disse nemt og hurtig afmonteres igen.

Denne brændekløver har et tryk på 6 tons og en kløvelængde på 52 cm. Power Split 600H har en effekt på 2200 watt og vejer 54kg.

 

 

 

8

Pris 2.195,-

Brugt brændekløver

Leder du efter en brugt brændekløver, kan det være en god ide at tage et kig på den blå avis eller gul og gratis, hvor du ofte kan spare en del i forhold tril prisen på en ny brændekløver. Ulempen ved en brugt brændekløver er at garantien ofte er udløbet, og hvis den går i stykker dagen efter du har købt den, er pengene somregel tabt.

Udlejning af brændekløver

Har du kun brug for en brændekløver et par gange om året kan det godt betale sig at undersøge priserne for leje af en brændekløver. I vores artikel om udlejning af brændekløvere kan du læse mere mere om leje af brændekløvere og hvor du har mulighed for at leje en brændekløver. Klik her for at komme til aftiklen

Copyright 2011 Brændekløvere | Power Split 600H m/ben | Brændekløver fra Texas A/S. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons